Regenput reinigen

Het gebruik van een regenput of regenwaterput kan op termijn een flink stuk schelen op uw drinkwaterfactuur. Regelmatige inscpectie en onderhoud is echter aangewezen. QClean in Nazareth staat u bij met gericht en professioneel advies aan scherpe prijzen.


Professionele reiniging op maat

Een regenput is meestal gemaakt uit beton of kunststof. Afhankelijk van het gebruikte materiaal gebruikt QClean in Nazareth een bepaalde reinigingstechniek. Wij zorgen voor een service op maat. Ook het overpompen van water uit de regenput is mogelijk.

Contacteer ons snel voor een vrijblijvende offerte. Wij geven graag meer toelichting bij onze service.

De werking van een regenput

Zoals de naam al aangeeft vangt u hierin regenwater op om het vervolgens te gebruiken voor tal van huishoudelijke toepassingen: het wassen van uw auto, gebruik in de wasmachine, toilet, tuin, enz… 


Hoewel het regenwater meestal gefilterd wordt vooraleer het in de regenput terecht komt, zal er zich na verloop van tijd altijd een laagje slib beginnen te vormen op de bodem. Dit moet vervolgens op professionele wijze weer verwijderd worden. Anders loopt u het risico dat het regenwater in de tank begint te stinken of bruin uitslaat waardoor u het water niet meer kunt gebruiken.

Vraag een gratis offerte aan